Werkplaats

Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto.

De werkplaats bevat de modernste apparatuur op het gebied van auto-elektronica. In combinatie met de kennis en ervaring van onze monteurs is het probleem aan uw auto een uitdaging om snel en vakkundig te verhelpen. Bij Auto Leegstra Dokkum kunt u tevens uw auto APK laten keuren. Heeft uw auto onderhoud nodig, maar wilt u wel mobiel blijven? Dan regelen wij altijd vervangend vervoer.

Auto Leegstra Dokkum heeft ruim 25 jaar ervaring op gebied van auto’s, campers en auto onderhoud. Dat ziet u terug in de aangeboden auto’s maar ook in onze werkplaats: wij werken dan ook alleen met vakmensen! Onze werkplaats beschikt over geavanceerde apparatuur waarmee wij alle onderhoud eenvoudig voor u kunnen uitvoeren en bovendien tegen concurrerende tarieven.

25 jaar ervaring
direct contact
inruil altijd mogelijk

U kunt hier uw werkplaats afspraak zelf inplannen. Wij nemen altijd contact met u op om de afspraak te bevestigen. Uiteraard is vervangend vervoer mogelijk.

Airco-service

Wij zijn in het bezit van de juiste apparatuur om uw airconditioning in topconditie te krijgen én te houden. Een airco is echter niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Onze monteurs onderhouden graag uw airconditioning, zodat u koel en veilig onderweg bent. Advies is minimaal eens in de twee jaar een onderhoudsbeurt aan het systeem uit te voeren.

APK keuring

De APK is een veiligheids- en milieucheck. Zo worden onder andere de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting, veiligheidsgordels en carrosserie van uw auto gecontroleerd. En om het milieu niet onnodig te belasten wordt de samenstelling van de uitlaatgassen geanalyseerd met speciale meetinstrumenten. Uiteraard wordt u bij eventuele afkeurpunten geadviseerd voor reparatie, samen met een bijbehorende prijsopgave zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

autoleegstradokkum2200x750 head12

Alle merken autobanden

U kunt bij ons terecht voor alle merken banden; winterbanden, zomerbanden, 4 seizoensbanden, caravanbanden en zelfs hebben wij een voorraad gebruikte banden. Ons huismerk is Vredestein, de Vredestein autoband is van hoge kwaliteit met optimale prestaties maar wel voor iedereen betaalbaar. Naast Vredestein voeren wij ook merkbanden van o.a. Michelin, Pirelli, Hankook, Dunlop, Bridgestone en Continental.

Trekhaken incl. montage

Als merk onafhankelijke dealer leveren wij voor elk merk en type auto een passende trekhaak van kwaliteit merken Bosal of Brink / Thule. Wij leveren ook professionele fietsendragers voor Hybride of elektrische auto’s waar in veel gevallen geen standaard trekhaak onder past. Trekhaken zijn leverbaar met vaste- en met afneembare kogels. Uiteraard met kabelset naar wens (13- of 7-polig). 

Werkplaats afspraak

Plan zelf uw werkplaats afspraak

Met dit formulier kunt u zelf uw werkplaats afspraak inplannen. Wij bevestigen uw inzending te allen tijde.