Over ons

Auto Leegstra Dokkum: al meer dan 25 jaar de partner in mobiliteit 

Wij bieden een totaal pakket voor uw auto. Voor zowel verkoop, onderhoud en reparatie van alle type auto’s en campers bent u bij ons aan het juiste adres. Met moderne uitlees apparatuur kunnen wij vrijwel alle storingen lokaliseren en repareren. Ook levering en montage van trekhaken , airco reparaties en schadeherstel zijn voor ons geen probleem.

Wij streven naar de verkoop van correcte auto’s met de juiste (onderhouds)historie. Onze prijzen zijn concurrerend en inruil is mogelijk. De koffie staat altijd klaar!

Graag tot ziens bij Auto Leegstra in Dokkum

Het team van Auto Leegstra Dokkum

Jan Leegstra

Eigenaar / In- en verkoop
WhatsApp Image 2022-06-29 at 4.38.44 PM

Gerard Tomey

In- en verkoop
WhatsApp Image 2022-06-29 at 4.38.44 PM

Erik Brandsma

APK-keurmeester
WhatsApp Image 2022-06-29 at 4.38.44 PM

Johan Merkus

Monteur
WhatsApp Image 2022-06-29 at 4.38.44 PM
25 jaar ervaring
direct contact
inruil altijd mogelijk

Werkplaats

In onze werkplaats verzorgen wij alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto. Wat er maar moet gebeuren van APK tot ruitvervanging, van een grote onderhoudsbeurt tot schade reparatie. Wij werken met de meeste moderne diagnoseapparatuur welke altijd up-to-date zijn. Hierdoor kunnen wij snel en accuraat van ALLE merken de storingen lokaliseren en verhelpen.

sideview-leegstra-2
sideview-leegstra-1

Occasions

Auto Leegstra Dokkum heeft altijd rond de 60 occasions op voorraad. In onze showroom bieden wij occasions aan in diverse prijsklassen. Iedere auto wordt bij binnenkomst uitvoerig gecheckt. U bent van harte welkom aan ons mooie en moderne pand aan de Brêge 2 te Dokkum (Industrieterrein de Zuiderschans).